FOTVÅRD

Vi använder elektrisk pedikyr stol från Italien med bubbelfotbad, samtidigt som du får ryggmassage av vår massagestol under pedikyren. Den hjälper hela kroppen att koppla av. Till alla våra fotbehandlingar använder vi sockerscrub. Vid  SPA hand och fotbehandlingar använder vi Vanilla CND. Vanilla CND ger en kylande och lugnande effekt på huden, och det är ett effektivt sätt att rengöra och skärpa porer, medan absorbera naturliga oljor som kommer att ingjuta huden med reparativ fördelar. Din hud kommer att känna sig avslappnad, fuktig och föryngrad (Gips foten masken på rena, torra fötter (toppar, sulor och även mellan tårna) och slå in dem i varm handduk. Låt sitta i 10 – 15 minuter och skölj med varmt vatten. Avsluta med en fot lotion för maximalt resultat).

PEDIKYR – 350 kr (med Gellack – 450 kr)

Bubbelfotbad, borttagning av förhårdnader, filning och polering av naglarna, nagelbandsvård, skrubmassage och fotmassage. Ha gärna med inga trånga eller höga skor. Torktid i maskin ca 15-20 min, ha gärna med flip flops (öppna skor), inkl. lack.

Vanlig Lack från OPI . Gellack (semi-permanent färg) från Emme gel och OPI gel.

OBS. Pedikyr Gellack ingår av borttagning av tidigare material.

SPA PEDIKYR – 450 kr (med Gellack – 550 kr)

Bubbelfotbad, borttagning av förhårdnader, filning och polering av naglarna, nagelbandsvård, skrubmassage, fotmassage och 10 minuter med Vanilla CND, inkl. lack.

Vanlig Lack från OPI . Gellack (semi-permanent färg) från Emme gel OPI .

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *